Projecten

Projecten Voltooid

Onderstaand ziet u een aantal van onze (bijna) voltooide projecten, die wij in goede samenwerking met de hoofdaannemers tot een goed einde (hebben) weten te brengen.

Kozijnen project met binnenkozijnen ;

Voor aannemer Stebru maken wij alle 981 stuks binnen kozijnen in mahonie en meranti voor hun nieuwbouw project Zaanse Helden te Zaanstad.

Het project bestaat uit 10 stoere woongebouwen. In totaal worden er 607 woningen toegevoegd aan Zaandam.

Zaanse Helden Stebru

 

 

Transformatie project met stelkozijnen en binnenkozijnen ;

Voor aannemer Van Wijnen Dordrecht maken wij alle stelkozijnen en binnenkozijnen voor hun transformatie project aan de Prins Hendrikkade te Rotterdam.

Er zullen hier 102 appartementen worden gemaakt in dit voormalige kantoorpand.

1627-Slider-01-Actueel-01-PHkade

 

Totaalproject met Hsb wanden, stelkozijnen en binnenkozijnen ;

Voor onze klant Waal bouw mogen we alle Hsb elementen, stelkozijnen en binnenkozijnen leveren voor dit project.

Dit gebouw zal uiteindelijk als studentenwoningcomplex door Duwo worden gebruikt.

Schilperoordpark01

 

Kozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Stebru gaan we 1424 stuks kozijnen produceren en leveren voor hun project De Groene Kaap te Katendrecht in Rotterdam.

de groene kaap stebru

 

Stelkozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Ballast Nedam gaan we 319 stuks stelkozijnen produceren en leveren voor hun project Lomanlaan te Utrecht.

stelko ballast

Binnendeuren en kozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Constructif gaan we alle binnenkozijnen met deuren produceren en leveren voor hun project transformatie Kadelaan te Zoetermeer.

Constructif Kadelaan Zoetermeer

HSB project, wanden en daken, groot qua omvang ;

Voor Eurogips  gaan we 5000 m2 HSB produceren en leveren voor hun opbouw t.b.v. transformatie project TNO te Delft.  Projectmanagement is hier noodzakelijk en onze kracht.Tno Delft

Stelkozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Van Wijnen gaan we alle stelkozijnen leveren voor hun project Kop Oostdijk te Hellevoetsluis. Natuurlijk leveren we ook alle binnenkozijnen.kop oostdijk

Woningbouwproject , HSB met Ingeblazen Cellulose Isolatie, snelle doorlooptijden ;

Voor TopCasco gaan we 10 woningen produceren en leveren voor hun project Parkzichtlaan te Utrecht. Een mooi project in samenwerking met een concollega.Parkzichtlaan Utrecht Topcasco

Totaal project, HSB, stelkozijnen, buitenkozijnen, binnenkozijnen, dakranden ;

Voor Waal gaan we alle voorkomende timmerwerken leveren voor hun project Westwijk. Alles uitgetekend in 3D ( bim), HSB, stelkozijnen, etc etc.

Centrumplan Westwijk

Kozijnen project, groot en uitzonderlijke kopmaten ;

Voor Heijmans hebben we 113 stuks buitenkozijnen / puien mogen produceren in zeer korte doorlooptijd tijdens de grote vakantie van deze school.school heijmans

HSB voor opbouw hotel ;

Voor Van Omme en de Groot gaan we 1000 m2 HSB produceren en leveren voor hun project opbouw Van der Valk Hotel te Nootdorp.

van der valk nootdorp


HSB met stelkozijnen en binnenkozijnen ;

Voor Van Wijnen gaan we 1600 m2 HSB met 505 stuks gemonteerde stelkozijnen produceren en leveren voor hun project Wijnkoperstraat te Gorinchem.Wijnkoperstraat Van Wijnen

 


Kozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Stebru gaan we 980 stuks kozijnen produceren en leveren voor hun project Uptown. Leuk dat we ook weer aan deze Rotterdamse toren mogen meewerken.uptown-1Hsb project, met stelkozijnen ;

Voor Sprangers Bouwbedrijf gaan we 6.000 m2 Hsb elementen met stelkozijnen produceren en leveren voor het project Holland Park Blok 5 te Diemen bij Amsterdam.Holland-Park-Blok-5-5Kozijnen project ;

Voor Waal gaan we alle kozijnen, zo’n 400 stuks, produceren en leveren voor het project De Windes te Scheveningen.
Scheveningen De WindesKozijnen project, groot qua omvang ;

Voor JP van Eesteren mogen we alle kozijnen, zo’n 500 stuks, produceren en leveren voor het project Amstel Tower te Amsterdam.


HSB met stelkozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Waal Bouw mogen we voor het project De Open Waard te Oud-Beijerland alle HSB-elementen, voorzien van stelkozijnen, zo’n 3.100 m2 bruto, produceren en leveren.


Kozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Besix hebben we alle kozijnen, zo’n 2.500 stuks, mogen produceren en monteren voor project de New Orleans op de Kop van Zuid te Rotterdam.
neworleans


HSB project, groot qua omvang ;

Voor  Waal Bouw mogen we alle HSB elementen produceren en leveren voor hun project Twins te Naaldwijk, zijnde de twee appartementen complexen Westland en Oostland.


Stelkozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Stebru Bouw hebben we alle stelkozijnen voor het twee keer 18 verdiepingen hoge project de Tourmalijn te Ridderkerk mogen produceren en leveren.


Renovatie project, groot qua omvang ;

Voor Aertgeerts Bouw hebben we alle kozijnen en vouwwanden mogen produceren voor het renovatie project Blok Timmer aan de Oude Binnenweg te Rotterdam.


HSB elementen inclusief gemonteerde stelkozijnen, binnen- en buitenkozijnen project ;

Voor Waal Bouw mogen we naast alle HSB elementen met gemonteerde stelkozijnen, ook alle binnen- en buitenkozijnen produceren en leveren voor hun project ‘t Loo te Voorburg.


HSB elementen inclusief gemonteerde stelkozijnen project ;

Voor Bouwbedrijf Van Omme & de Groot hebben we alle HSB elementen , voorzien van stelkozijnen, mogen produceren en leveren voor project Africa Inn te Rotterdam.


Stelkozijnen project, groot qua omvang ;

Als geboren Rotterdammers is het altijd leuk dat je voor het project ‘De Rotterdam’ voor aannemer Zublin alle stelkozijnen mag produceren en leveren, op de Kop van Zuid te Rotterdam.
derotterdam2


Kozijnen, meranti en eiken ;

Voor Middelwatering Bouw mogen we alle kozijnen in meranti en eiken leveren voor het project HHG Kerk te Stellendam.


Woningen project, kozijnen en dakkappen ;

Voor Bouwbedrijf Van Weenen mogen we voor een tiental verschillende notariswoningen de kozijnen en prefab daken leveren.
duynhove


Kozijnen project, exotische houtsoort Jatoba ;

Voor Aannemer Zublin hebben we alle kozijnen van jatoba geleverd voor dit mooie project in Gouda.
huisvandestadgouda


Gevel Renovatie project, kozijnen etc ;

Voor Aannemingsbedrijf Groenendijk Dordrecht hebben we alle kozijnen geleverd voor deze renovatie op een van de bekendste plekken in Amsterdam, het Damrak.
damrak renovatie


Kozijnen projecten, ingewikkelde details en profielen ;

Voor Heijmans mochten we de kozijnen leveren voor dit prestigieuze muziekcentrum in Eindhoven. Snelheid en flexibiliteit, ons handelsmerk, was ook hier benodigd.
muziekcentrum frits philips


Woningen project, kozijnen voor nieuwbouw ;

Voor Bam Woningbouw hebben we alle kozijnen voor deze 295 studentenwoningen aan het De Vries van Heijstplantsoen te Delft geleverd. Dit project behelsde nieuwbouw en renovatie van omliggende villa’s.
295 studentenwon delft bam 01


Traptreden project, gigantische trap ;

Voor Heijmans mochten we deze grote trap leveren voor hun klant Vopak te Rotterdam. Een prachtig project met een schitterende, iedere trede maatgemaakte, trap, in hun hoofdkantoor te Rotterdam.
trap


Kozijnen project, groot en zwaar uitgevoerd ;

Voor Bam Utiliteitsbouw mochten we alle alle kozijnen voor dit schitterende project aande Leyweg in hartje Den Haag leveren. Uitzonderlijk qua maatvoering en houtzwaarte, op ons lijf geschreven dus.
leyweg4


Houtskeletbouw project, gevelvullende elementen met kozijnen ;

Voor Bam Utiliteitsbouw hebben we alle gevelvullende houtskeletbouw elementen geleverd voor het modernste nieuwe Topsportcentrum, gelegen naast het (oude) voetbalstadion de Kuip te Rotterdam.
topsport


Kozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Heijmans Utiliteitsbouw hebben we alle (nood)kozijnen geleverd. Snelheid en flexibiliteit, gecombineerd met vakmanschap, waren nodig om voor dit project alles in goede banen te leiden.
CruiseTerminal


Houtskeletbouw project, inclusief kozijnen, binnen en buiten ;

Voor Aannemer Van Deelen uit Veendaal mochten we alle timmerwerk onderdelen voor dit verbouw- en uitbreidingsproject uitvoeren. Gevelvullende elementen en buiten- en binnenkozijnen hebben wij franco werk in Doetichem afgeleverd.
graafschapscollege


Upgrade project, aanpassen van een bejaardenhuis an de huidige tijd ;

Voor Aannemer Aertgeerts leveren we alle kozijnen, puien en deuren voor alle aanpassingen binnen dit grote bejaardencomplex in Capelle aan den IJssel. In deze grote seniorenflat worden de kamers stuk voor stuk aangepast aan deze tijd. Van voorheen twee kleine kamers wordt nu een grote kamer gemaakt, aangepast aan de behoeftes van deze tijd.
ijsselzicht


Houtskeletbouw project, inclusief kozijnen etc ;

In samenwerking met Waal Bouw hebben we alle gevelvullende elementen en kozijnen voor dit project in het oude hart van Brielle mogen produceren. Ieder element moest afzonderlijk geproduceerd worden i.v.m. de vorm(geving) van het gebouw.
meester eeuwout school brielle waal bouw


Kozijnen project, bijzonder qua stijl en vorm ;

Voor Aannemingsbedrijf Huurman Leiden hebben we alle buitenkozijnen voor dit nieuwbouw project geleverd. Dit bijzondere kinderdagverblijf te Leiden met een even toepasselijke naam als vormgeving, heeft een unieke uitstraling gekregen.
villaduimelot


Kozijnen projecten, uitbreiding bestaande school ;

Voor Bouwbedrijf Van Deelen hebben we alle binnenkozijnen voor deze uitbreiding geleverd. Snelheid en flexibiliteit gedurende het project bleken hier uitdagingen waaraan we graag voldeden.
kloppendhartwarmond


Kozijnen projecten, groot project met sapupira ;

Voor Aannemer Heijmans mochten we alle kozijnen, deels geproduceerd in sapupira, voor dit project in Den Haag, leveren. De kopmaten in combinatie met deze houtsoort, vormden hierbij de uitdaging.
heijmans sdu 01


Kozijnen project, groot qua omvang ;

Voor Aannemingsbedrijf Van Deelen hebben we alle 600 kozijnen voor deze nieuwbouw geleverd. Dit Kind, Onderwijs en Zorg complex is gevestigd in Rotterdam en zal als multi functioneel gebouw huisvesting bieden voor onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang voor kinderen die behoefte hebben aan bijzonder onderwijs.
koz rotterdam


Renovatie project, groot en projectmanagement ;

Voor Buskoop Bouwservice hebben we alle buiten kozijnen, woning toegangskozijnen en voordeuren geleverd voor dit renovatie project in de wijk Honderd en Tien Morgen te Rotterdam. Een echt renovatie project met alle bijkomende uitdagingen. Door een goede samenwerking is ook dit project tot een succesvol einde gebracht.
orionstraat


Renovatie winkelpuien project, ouderwets ogende kozijnen ;

Voor Heijmans Utiliteitsbouw hebben we voor deze renovatie alle kozijnen en puien geleverd volgens ouderwetse uitstraling. Compleet nieuwe puien in combinatie met aanheling van delen bestaand, vroegen om maatwerk. Precies inmeten heeft uiteindelijk voor een naadloos project zorg gedragen.
spanjaardstraat

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *