Transparant afgelakte kozijnen

Transparant afgelakte kozijnen

Voor onze klant BAM Bouw en Techniek mogen we voor een 3-tal projecten 700 stuks transparant afgelakte kozijnen leveren, uitgevoerd in de houtsoorten eiken en elliotis pine. Hout blijft een mooi natuurproduct. Timmerfabriek Bebu bv ; vakmanschap, scherpe prijzen en project management ! En weer door…??

Cosun 2, 3 , 4 , 5 en 6 te Breda

Cosun 2, 3 , 4 , 5 en 6 te Breda

Voor onze klant Ouwehand Bouw zijn we begonnen met de productie van 3.000 m2 HSB en 800 Stelkozijnen voor hun project Cosun te Breda. Natuurlijk uitgewerkt in 3D. Timmerfabriek Bebu bv ; vakmanschap, scherpe prijzen en project management ! En weer door…??

De Kwekerij fase 3

De Kwekerij fase 3

Voor onze klant Van Mierlo Dinkq zijn we bijna klaar met het produceren van 3000 m2 HSB wanden en 2500 m2 Dak Optopping. We moesten even tandje bijschakelen, maar dat is voor ons geen probleem, niet lullen maar poetsen… Timmerfabriek Bebu bv ; vakmanschap, scherpe prijzen en project management ! En weer door…??

De Zaanse Helden

De Zaanse Helden

Voor onze klant Stebru mogen wij alle 1.500 stuks binnen kozijnen en 100 stuks spuiluiken produceren voor dit prachtige project. We zijn deze maand begonnen met de laatste productie runs en trots aan dit project ons steentje te hebben bijgedragen. Timmerfabriek Bebu bv ; vakmanschap, scherpe prijzen en project management ! En weer door … […]

Woontoren Justus in Amsterdam

Woontoren Justus in Amsterdam

Voor onze klant JP van Eesteren mogen we voor hun project Justus allerlei timmerwerken verzorgen. Naast de 600 stuks binnen kozijnen mogen wij ook de prefab stelregels, hsb elementjes en dakranden verzorgen. Timmerfabriek Bebu bv ; vakmanschap, scherpe prijzen en project management ! En weer door..??  

Vaartdreef te Zoetermeer

Vaartdreef te Zoetermeer

Voor onze klant Heijmans mochten wij naast alle buiten kozijnen ( ramen en deuren ) en binnen kozijnen MET binnendeuren, ook de gehele OPTOPPING in Hsb met gemonteerde buitenkozijnen leveren voor deze renovatie. Timmerfabriek Bebu bv ; vakmanschap, scherpe prijzen en project management ! En weer door..??